Mittaus- ja asiantuntijapalvelut

monipuoliset mittaus- ja asiantuntijapalvelut käytössäsi - kysy meiltä lisää!

kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

kosteusmittaukset

KOSTEUSMITTAUKSET

Mittaamme betonin suhteellista kosteutta sekä porareikämenetelmällä että näytepalamenetelmällä.

Teemme myös eristetilojen kosteusmittauksia, puun kosteusmittauksia sekä päällystettävyysmittauksia. Meiltä saat lisäksi laajemmat kosteusmittauskokonaisuudet ja tutkimukset.

DSC06564

TIIVIYSMITTAUKSET

Ulkovaipan tiiviys on tärkeä osa rakennuksen energiatehokkuutta eli sillä on iso vaikutus asumiskustannuksiin.

Meillä on vankka kokemus rakennusten tiiviysmittauksista ja käytössämme on moderni kalusto (Minneapolis Blower Door ja Retrotec), jolla voidaan suorittaa haastavampiakin mittauksia. Mittaajamme ovat suorittaneet VTT:n rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaatin.

koordinaattori

KOSTEUSKOORDINAATTORI

Rakennushankkeeseen ryhtyvän on kiinnitettävä projektiinsa kosteuskoordinaattori, joka ohjaa ja valvoo kosteudenhallinnan toteutusta hankkeen eri vaiheissa.


Meiltä saat työmaallesi pätevän kosteuskoordinaattorin, joka huolehtii, että rakennushanke toteutetaan kosteusturvallisesti aina hankesuunnittelusta käyttöönottoon.

DSC05916-2

ENERGIATODISTUKSET

Meiltä voit tilata energiatodistuksen, joka tarvitaan esimerkiksi uudisrakennukselle rakennuslupaa haettaessa sekä rakennuksen myynti- ja vuokraustilanteessa.

Energiatodistusten laatijat ovat pätevöityneet tehtävään ja heidät on merkitty ARA:n rekisteriin

lampokuvaukset

LÄMPÖKUVAUKSET

Lämpökuvaus on luotettava ja edullinen tapa selvittää rakennuksen ongelmakohdat (mm. rakennusvirheet ja ilmavuodot) ilman pintojen rikkomista.


Lämpökuvausta käytetään uudiskohteiden ja korjausrakentamisen laadunvalvonnassa sekä talokauppojen yhteydessä. Mittauksissa käytämme kalibroituja Flir- ja Fluke lämpökameroita ja ammattitaitoiset kuvaajamme ovat suorittaneet lämpökuvaajan VTT-serfitikaatin.

DSC05982-2

kosteuskartoitukset

Jos kiinteistöllä sattuu vesivahinko, me hoidamme kaiken sujuvasti kuntoon.

Kosteuskartoitus sisältää vuotokohdan paikantamisen sekä vuodon aiheuttamien vaurioiden kartoittamisen. Tarvittaessa teemme myös rakenneosien kuntotutkimuksia.

asbesti

asbestitutkimukset

Teemme asiakkaillemme asbesti- ja haitta-ainekartoitukset ammattitaitoisesti ja nopealla aikataululla Pirkanmaan alueella.