MEILLÄ ASIAT HOIDETAAN JÄMPTISTI JA SOVITUSTI.

KOSTEUSMITTAUKSET

Mittaamme betonin suhteellista kosteutta sekä porareikämenetelmällä että näytepalamenetelmällä.

Teemme myös eristetilojen kosteusmittauksia, puun kosteusmittauksia sekä päällystettävyysmittauksia. Meiltä saat lisäksi laajemmat kosteusmittauskokonaisuudet ja tutkimukset.

TIIVIYSMITTAUKSET

Ulkovaipan tiiviys on tärkeä osa rakennuksen energiatehokkuutta eli sillä on iso vaikutus asumiskustannuksiin.

Meillä on vankka kokemus rakennusten tiiviysmittauksista ja käytössämme on moderni kalusto (Minneapolis Blower Door ja Retrotec), jolla voidaan suorittaa haastavampiakin mittauksia. Mittaajamme ovat suorittaneet VTT:n rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaatin.

LÄMPÖKUVAUKSET

Lämpökuvaus on luotettava ja edullinen tapa selvittää rakennuksen ongelmakohdat (mm. rakennusvirheet ja ilmavuodot) ilman pintojen rikkomista.

Lämpökuvausta käytetään uudiskohteiden ja korjausrakentamisen laadunvalvonnassa sekä talokauppojen yhteydessä. Mittauksissa käytämme kalibroituja Flir- ja Fluke lämpökameroita ja ammattitaitoiset kuvaajamme ovat suorittaneet lämpökuvaajan VTT-serfitikaatin.

OLOSUHDEMITTAUKSET- JA PITKÄAIKAISET OLOSUHDESEURANNAT

Mittaamme lämpötilaa, kosteutta ja painetta, ja toteutamme myös niiden pitkäaikaiset seurannat.

Voimme seurata esimerkiksi betonin kosteus- ja lämpötilatietoja sen kuivumisen aikana tai selvittää pitkäkestoisen vaurion olosuhteet.

ASBESTI- JA HAITTA-AINEKARTOITUS

Tilaa meiltä asiantuntija tekemään asbesti- ja haitta-ainekartoitus.

Saat nopeasti ja luotettavasti selville onko kiinteistössä terveydelle tai ympäristölle vaarallisia aineita, jotka on huomioitava remontin suunnittelussa ja toteutuksessa. Asbestikartoitus on tehtävä kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa, joihin on tulossa remontti. Kartoitus vaaditaan myös yksittäisissä huoneistoremonteissa.