Työmaapalvelut

kattava valikoima palveluita helpottamaa työmaan olosuhdehallintaa.

kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

KOSTEUDENHALLINTA

Rakennusten kokonaisvaltainen kosteudenhallinta on erityisosaamistamme, jolla autamme asiakkaitamme varmistamaan rakentamisen laadun.

Kartoitamme työmaan tilanteen ja teemme kosteudenhallinta- sekä mittaussuunnitelmat, lisäksi konsultoimme asiakasta mm. kuivauksissa ja suojauksissa. Kun rakenteiden kuivuminen on optimoitu, työmaalla saavutetaan laadukas lopputulos sovitussa aikataulussa.

mp-yhtyma-1

KUIVAUSPALVELUT

Tarjoamme kuivausurakointia uudis- ja korjausrakentamiskohteisiin sekä kosteusvaurioiden kuivatuksiin.

Hoidamme rakennuksen kokonaisvaltaisen kuivauksen vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella, lisäksi vuokraamme kuivauslaitteita. Palveluumme kuuluu tarvittava kalusto, koneiden toimitus, asennus ja nouto. Lisäksi teemme seuranta- ja loppumittaukset.

kosteusmittaukset

KOSTEUSMITTAUKSET

Mittaamme betonin suhteellista kosteutta sekä porareikämenetelmällä että näytepalamenetelmällä.

Teemme myös eristetilojen kosteusmittauksia, puun kosteusmittauksia sekä päällystettävyysmittauksia. Meiltä saat lisäksi laajemmat kosteusmittauskokonaisuudet ja tutkimukset.

koordinaattori

KOSTEUSKOORDINAATTORI

Rakennushankkeeseen ryhtyvän on kiinnitettävä projektiinsa kosteuskoordinaattori, joka ohjaa ja valvoo kosteudenhallinnan toteutusta hankkeen eri vaiheissa.


Meiltä saat työmaallesi pätevän kosteuskoordinaattorin, joka huolehtii, että rakennushanke toteutetaan kosteusturvallisesti aina hankesuunnittelusta käyttöönottoon.

lammituspalvelut

LÄMMITYSPALVELUT

Hoidamme työmaa-aikaisen lämmityksen kaiken kokoisille rakennettaville kohteille.

Tarjoamme sekä lämmityskaluston asennuspalveluita että kiinteähintaisia lämmityssopimuksia.

DSC06564

TIIVIYSMITTAUKSET

Ulkovaipan tiiviys on tärkeä osa rakennuksen energiatehokkuutta eli sillä on iso vaikutus asumiskustannuksiin.

Meillä on vankka kokemus rakennusten tiiviysmittauksista ja käytössämme on moderni kalusto (Minneapolis Blower Door ja Retrotec), jolla voidaan suorittaa haastavampiakin mittauksia. Mittaajamme ovat suorittaneet VTT:n rakennusten tiiviyden mittaajan sertifikaatin.

lampokuvaukset

LÄMPÖKUVAUKSET

Lämpökuvaus on luotettava ja edullinen tapa selvittää rakennuksen ongelmakohdat (mm. rakennusvirheet ja ilmavuodot) ilman pintojen rikkomista.


Lämpökuvausta käytetään uudiskohteiden ja korjausrakentamisen laadunvalvonnassa sekä talokauppojen yhteydessä. Mittauksissa käytämme kalibroituja Flir- ja Fluke lämpökameroita ja ammattitaitoiset kuvaajamme ovat suorittaneet lämpökuvaajan VTT-serfitikaatin.

DSC05916-2

ENERGIATODISTUKSET

Meiltä voit tilata energiatodistuksen, joka tarvitaan esimerkiksi uudisrakennukselle rakennuslupaa haettaessa sekä rakennuksen myynti- ja vuokraustilanteessa.

Energiatodistusten laatijat ovat pätevöityneet tehtävään ja heidät on merkitty ARA:n rekisteriin

kuivauspalvelut

KALUSTONVUOKRAUS- JA ASENNUSPALVELU

Vuokraamme lämmitys- ja kuivauskalustoa.

Meillä on kalustolle myös oma asennuspalvelu eli kaikki laitteet saa kätevästi valmiiksi asennettuna.